Tuli tuossa eräästä blogista ostettua vielä lisääkin lankaa varastoon. Paljon on jo suunnitelmia lngoille, mutta mittään en ole vielä lyönyt lukkoon.

Tämä ihanan pehmeä merinolanka muuntuu ihan varmasti tytölle mekoksi.Kun on tuota vaaleanpunaista mukana. Mutta luulenpa vaan, että teen vähän isomman koon. Kaapista, kun löytyy tähän hätään jo valtavasti erilaisia mekkoja. Jää kohta pitämättä osa. Kesällä tietty likkakin sitten enmmän niitä päälleen laittelee.

Sikäli mikäli mitään vaatetta ylipäätänsä suostuu päällänsä pitämään. wink


Nämä vaaleensinikirjavat varmaankin muuntuu mulle tunikaksi.On akryylilankaa. On reilusti lankaa kerällä, joten saisi kunnon kokoisen tunikan tai takin. En oo vielä päättänyt.Tämä ihanan vihreä silkkivilla lankamuuntuu ihan varmasti minulle myöskin pinen takin tai liivin tms muotoon. Paljon on kerällä lankaa, mutta ei ihan riitä vielä mihinkään. Mustaa mieleni tekisi lisätä mukaan. Tai sit jos jostain löytyis yksi kerä samaa vihreätä olisin iki onnellinen. heart

Olen jo ahkerasti lehtiä selaillut ja monta mahdollista mallia löytyy.


Turkoosia naurista löytyy nyt pikku isännän kaapista.

Heh............... cheeky

Olin Kid Idean vaatekutsuilla helmikuussa ja arpaonni suosi. Voitin 10 € lahjakortin liikkeeseen. Aikani netissä sivuja selailin mutten osannut päättää mitä haluaisin.
Tuli sitten mieleen, että kun tuo liikehän sijaitsee 10 km päästä meiltä niin minähän ajelen sinne katselemaan.
Ai että mitä väriterapiaa. Kun astuin ovesta sissän jäin mykistyneenä paikalleni seisomaan. Värejä, värejä, värejä, kuoseja kuosien perään. Ei mitään tavallista tasaisen paksua vaaleanpunaista, vihreetä yms mitä normi lasten vaatekaupoissa on.
Toinen ihastuttava mykistyttävä tapaus oli, kun tullaan vastaan, sanotaan hyvää huomenta saisiko olla kahvia. Ja kyllä tuosta pullaakin saa.
Olo oli siis MITÄH!?  OIKEESTI?!  Onko tällaisia paikkoja olemassa.
Mä varmaan puoli tuntia pyörin ensin ympyrää paikallani kahvikuppi kourassa ja ihmettelin ennenkuin älysin katsella vaatteita paremmin. Ihania kuoseja ja malleja. Olipahan valinna vaikeus.

Viimein päädyin sitten turkoosiin naurikseen. Ihana. heart
Ja illalla ennen  nukkumaan menoa piha näytti tällaiselta.