joka on pelkkää tylsää löpinää................

 

Käsitöitä ei juurikaan ole kerinnyt tekemään, kun ulkosalla vietetty aikaa ja paljon. Unipussin aloitin neulomaan tulokkaalle ja löysin lankoja villapukuun jo seuraavaa talvea (2012) varten. Laskeskelin, että juuri pittäis riittää ja saisin tyhjennettyä vielä hiukan varastoja ennen heinäkuuta. Enhän mä yhtään aikaisessa ole.

 

Sukkia itelle valmistunut 3 paria, 4 langat vielä odottamassa.

 

Pöydällä oottaa 3 tilkkupeittoon revityt kankaat.  2 pikiniki peittoa ja yksi likalle. Pe ostoksille vanua hakemaan. Poikaan tilkkutäkkikin yhä kesken, koska ei löytynyt iteltä mieleistä taustaa. Oli vaan tummia tai vaaleita kukkasia. Suunnittelin ihan vaan punaista lakanaa tms.

 

Vaavelinkin tilkkupeitto oottaa yhä edelleen kokoamista. Toisaalta sen sais koottua vaikka ulkona muksujen kanssa olisikin.

 

Monitoimilaukkua haaveilen vaavelille tekeväni. Täytyy ensin suunnata johonkin isompaan kirjastoon koskei meitin paikallisesta sitä löydy.

 

Ja mitähän vielä........

 

Ai niin............. Kukkapenkistäni löytyy 2 uutta väriä akileijaa. Jei............ Oottamani vaaleanpunainen ja vähän tummempi versio. Valkoinen vielä antaa oottaa ihteään.

Kaksivärisiä pitäisi tulla vielä 3 erilaista.

 

Innolla oottelen.

 

 

Huomenna pitkästä aikaa iltatuuriin ja silloin aikaa jotain ommella. Pitkästä aikaa........