Osallistuin Joulusukka vaihtoon Heidin aherrukset blogissa. Ajatuksena kutoa sukat täysin tuntemattomalle ihmiselle on oikeestaan aika mielenkiintoinen. Jotain pientä tietoa saat lahjan vastaanottajasta, mutta pitääkö hän kuitenkaan tekemistäni sukista. Toisen aivoituksia kun ei pysty lukemaan.

 

Itsellä tuli vähän hoppu tehdä ne sukat ajoissa valmiiksi. Novitan sukkalehden ilmestyttyä tämä malli iski heti silmään ensimmäisenä. Väristä en välittänyt, koska on niin pliisu. Ja sattui olemaan kivaa värikästä lankaa itsellä. Meinasi vaan jäähä sukat torsoksi. Lanka nääs loppui juuri ennen toisen sukan kärkikavennuksia.

Hiukkako harmitti. Olin meinaan tarkkaan laskenut, että langan olisi pitänyt juuri ja juuri riittää. Elikkä tulemme tästä johtopäätökseen, ettei Novitan 150 g kerässä ole 150 g.

No kumminkin. Sain äiteeltä pienen kerän lopun ja siten sukat valmiiksi. Huh huh.............

(Täytyy näin salaisesti myöntää, että olin ajatellut itselleni nämä sukat. Mutta, kun piti se kastemekkokin saaha valmiiski en ottanut riskiä ja aloittaa sukkia vasta mekon jälkeen neulottavaksi.)

 

Elikkä kauheen sepustuksen jälkeen nämä ihanat sukat.

En vaan ajatuksissani ja kiireessä tullut ajatelleeksi, että olisi voinut jotain muutakin pistää paketin mukaan.

 

Tässä taas saamani sukat ja muuta paketin sisältä ilmestyneet kivat yllätykset.

Ihania silmukkamerkkejä joita olenkin kovin kaipaillut jo pitkän aikaa. Paketin lähettäjä on ajatusten lukija. Kiitoksia kovasti.

Hyvää suklaatia ja kortti.

Kiitokset paketin lähettäjälle oikein paljon.

 

 

Edittiä. Täytyy vähän purkautua. Tuli huono mieli, kun tekemäni sukat eivät olleetkaan saajalle mieluiset. Kiiruulla tein ja parhaani yritin, mutta aina ei voi kaikkia miellyttää.